Nasze wyroby

mieso_2
mieso

Mięsa

Mięso jest głównym składnikiem potraw nie tylko kuchni polskiej, ale także tradycyjnych receptur wywodzących się z innych zakątków świata.
Można je poddawać obróbce termicznej, gotować, piec czy smażyć, dzięki czemu pozwala na eksperymentowanie z różnymi przepisami.

Boczek
Podgardle

Wędliny

Wędliny przygotowane z wyselekcjonowanego mięsa najwyższej jakości, które dzięki wyjątkowym recepturom i kompozycjom przypraw stanowią przysmak, który ozdobi każdy stół.

wedliny_2
wedliny
wedliny_2
wedliny
kielbasy
kielbasy_2

Kiełbasy

Przygotowane w oparciu o tradycyjne receptury, ze starannie dobranego, najwyższej jakości mięsa. Idealnie doprawione niezwykle aromatycznymi przyprawami sprawią, że każdy posiłek będzie wyjątkowy.

Kabanosy
Krakowska podsuszana

Wyroby podrobowe

Wyroby podrobowe swój wyrazisty aromat i przepyszny smak zawdzięczają wyselekcjonowanym składnikom, specjalnym kompozycjom przypraw i oryginalnym, staropolskim recepturom.

podrobowe
podrobowe
podrobowe
podrobowe